Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Vinterfødder

Det er nemt at komme til at glemme sine fødder om vinteren, da vi som oftest pakker dem godt væk i tykke uldstrømper. Men med den rette behandling og pleje vil dine fødder se meget sundere ud – noget der vil glæde både dig og dine fødder.

1Problemområder

Når kulden bider, er tørre, revnede hæle, hård hud nogle af de områder, du skal være særligt opmærksom på. Udnyt de lange mørke aftener, og forkæl dine fødder med regelmæssig fodpleje. Her er nogle af vores anbefalinger.

Step-1.jpg

2Heel Balm

I vintermånederne kan lave temperaturer og centralvarme være med til at forværre revnede hæle. Den bedste behandling er et produkt, der indeholder urea, såsom Flexitol Heel Balm. Balsammen indeholder 25 % urea og har en klinisk dokumenteret effekt mod tørre, revnede hæle.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Ude af øje er ikke lig med ude af sind, når det kommer til dine fødder. Faktisk bør du fortsætte med at passe på dine fødder på samme måde som om sommeren, især fordi de om vinteren kan tørre ud, hvilket fører til revnede hæle. Anvend vores Moisturising Foot Cream som en del af din daglige pleje for en glat, silkeblød og intenst næret hud.

Step-3.jpg