Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Sommerfødder

Sommeren er den tid på året, hvor vi er mest bevidste om vores fødder. Særligt når solen skinner og tæerne titter frem!

1Sommerens hudproblemer

Nogle af de mest almindelige fodproblemer om sommeren omfatter tørre, revnede hæle og hård, fortykket hud. Nu slipper du for at bekymre dig yderligere. Vores Flexitol-produkter er særligt udviklet til at blødgøre huden på særdeles tørre, revnede hæle og fødder. Her er nogle af de produkter, der egner sig til sommeren.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Vores Heel Balm fordriver dårligt sommerhumør, eftersom den tilfører fugt til tørre, revnede hæle og fødder. Denne højeffektive balsam indeholder 25 % urea og effektive blødgørende midler, som bidrager til en sundere, mere blød og velnæret hud.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Når det er varmt, kan dine fødder blive meget tørre. Vores Moisturising Foot Cream indeholder en let og mild afbalanceret blanding af fugtighedsgivere, der hurtigt absorberes, og som blødgør og plejer huden.

Step-3.jpg