Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Skønne fødder

Vi vil alle gerne se godt ud, og selv om man siger, at skønhed kommer indefra, så hjælper det ikke på problemer såsom tørre, revnede hæle, hård og fortykket hud. Så hvis du gerne vil have smukke fødder, skal du følge disse trin.

1Trin 1

Sørg for, at du går i de rette sko. Ubekvemme sko eller forkert skostørrelse kan være årsag til mange fodproblemer. Undgå også sko uden hælkappe eller sko med tynde såler, hvis du har tendens til tørre og revnede hæle – et problem, der effektivt kan behandles med vores Heel Balm.

Step-1.jpg

2Trin 2

Smid dine sko og strømper om aftenen og lad dine fødder få luft. Det er også et godt tidspunkt at forkæle dem med vores Moisturising Foot Cream

Step-2.jpg