Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Moderigtige fødder

Uanset om du er til tårnhøje stiletter, praktiske snøresko, perfekte plateauhæle eller moderne mules, så behøver dine fødder ikke at blive et offer for den seneste mode. Med den rette pleje og opmærksomhed kan dine fødder se strålende ud, uden at du behøver at begrænse dine valgmuligheder.

1Mulige årsager

Med det store udvalg af sko og støvler på markedet vil nogle af dem med sikkerhed forårsage ømme og overbelastede fødder, og det kan føre til adskillige problemer, heriblandt grimme, tørre og revnede hæle samt hård, fortykket og skællende hud.

Alt dette kan være med til, at du føler dig utilpas og usikker, når du skal vælge sko. Her står vi imidlertid klar til at hjælpe dig med vores produkter fra Flexitol-sortimentet, der alle er udviklet til effektivt at løse specifikke hudproblemer.

Step-1.jpg

2Hard Skin and Callus Balm

Der findes ikke noget værre end grimme områder med synlig hård hud, når du gerne vil være med på den seneste skomode. Vores Hard Skin & Callus Balm virker med det samme ved let at eksfoliere den hårde hud, mens den genfugter de dybere, nyere lag.

Step-2.jpg

3Heel Balm

Se godt ud i sandaler med rem og slingback-sko året rundt. Men vær opmærksom på, at både sommervarmen og det barske vintervejr kan være hård ved dine hæle. Det er her, vores Heel Balm kommer ind i billedet, da den effektivt gendanner hudens elasticitet, når tørheden sætter ind.

Step-3.jpg

4Nail Revitaliser Gel

Grimme negle er ikke en del af modebilledet og kan hurtigt få dig til at skifte de åbne sko ud med et par lukkede. Men ikke længere. Vores Nail Revitaliser Gel er en praktisk måde at pleje ødelagte, misfarvede og fortykkede negle.

Step-4.jpg