Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Gode råd til glade fødder

Fodpleje er ikke kun et spørgsmål om forkælelse. Det bør være en prioritet, især hvis du gerne vil undgå nogle af de mere almindelige gener såsom tørre, revnede hæle og hård, fortykket hud. Vi har nogle gode råd, der kan hjælpe dig med at holde huden på dine fødder sund.

1Trin 1

Smør dine fødder ind med Vores Heel Balm mindst én gang dagligt – helst to gange, hvis de er meget tørre. Vær særligt opmærksom på hælområdet, og sørg for at undgå huden mellem tæerne. Almindelige cremer er ikke egnet til dette formål, da de normalt ikke indeholder urea – en hovedingrediens, der bidrager til fugtgivningen af dine fødder.

Step-1.jpg

2Trin 2

Sørg for god fodhygiejne. Vask dine fødder, og skrub dem om nødvendigt med en børste med stive hår eller en pimpsten, tør altid grundigt mellem tæerne, og skift strømper dagligt.

Step-2.jpg

3Trin 3

Undersøg dine fødder regelmæssigt – især hvis du er diabetiker – og vær særligt opmærksom på forandringer i hudens farve, struktur eller udseende. Kontakt din læge, hvis du er bekymret over noget.

Step-3.jpg

4Trin 4

Vær aktiv. Gåture er en god måde at holde dine fødder og resten af kroppen i form på.

Step-4.jpg