Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Feriefødder

Sol, hav og sand kan skabe problemer for dine fødder. Men et par ekstra produkter i din kuffert sikrer, at du får en god ferie.

1Feriefødder

Din ferie skal være ren nydelse, og det sidste du har lyst til, er at gemme fødderne væk i skam eller af frygt for at de bliver tørre og beskadigede. Det er meget sjovere at kunne se frem til friheden i et par frække klipklapper og flotte sandaler.

Step-1.jpg

2Mulige problemer

Nogle af de problemer, der kan tage glæden ud af ferien, er tørre hæle samt hård og skællende hud. Men bare rolig, uanset om de er anledning til bekymring før ferien eller blusser op, mens du er af sted, så får du her et par råd til ferien.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Det er en god idé at pleje dine fødder regelmæssigt før ferien med vores Moisurising Foot Cream. Du vil hurtigt opleve, hvordan din hud bliver blødere takket være den lette og milde blanding af fugtighedsgivere. Og hvis huden på dine fødder føles tør, mens du er på ferie, gendanner den nærende fodcreme hurtigt din hud, så den fremstår sund og velnæret.

Step-3.jpg

4Heel Balm

Når det er ferietid, er det næsten umuligt ikke at komme til at overanstrenge fødderne, men med vores Heel Balm bekæmper du nemt tørhed samt hård og skællende hud. Denne højkoncentrerede balsam er udviklet til at genopbygge hudens naturlige fugtighedsfaktor med 25 % urea i en nærende, blød og lindrende base.

Step-4.jpg