Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Diabetesfødder

Personer med diabetes er i større risiko for at danne sår, hvis de har tørre, revnede hæle. Tør og revnet hud er god grobund for bakterier, hvilket kan øge risikoen for infektion. Det er derfor afgørende, at du som diabetiker regelmæssigt tjekker dine fødder og har en god fodhygiejne.

1Trin 1

Daglig fodpleje er altafgørende. Du opnår de bedste resultater ved at udføre følgende på samme tidspunkt hver dag:

  • Vask dine fødder
  • Fugt din hud
  • Undersøg fødderne for skader eller forandringer, eksempelvis rødme eller hård hud

 

Step-1.jpg

2Trin 2

Anvend korrekt fodtøj og de rigtige strømper.
Hård hud kan opstå på områder, hvor skoene eller strømperne gnider mod din hud. Denne risiko kan reduceres ved at bruge sko, der sidder godt til og støtter fødderne. Du bør også undgå at gå i sko uden strømper.

Step-2.jpg

3Trin 3

Håndter problemer hurtigt. Hvis du opdager problemer, bør du kontakte din læge hurtigst muligt.

Step-4.jpg