Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Arbejdsfødder

Hvis dit job kræver, at du står meget op, vil dine fødder uden tvivl komme på overarbejde. At gå rundt, gå på trapper, selv det at stå stille i lange perioder kan være en kilde til problemer for dine fødder på grund af friktion og tryk.

1Mulige årsager

Uanset hvor meget du trives på jobbet, kan nogle af konsekvenserne for dine fødder være:

  • Tørre, revnede hæle
  • Hård hud
  • Revnet og ødelagt hud omkring neglelejet

Normal arbejdsslitage kan dog behandles og forebygges ved hjælp af produkter, der er specielt udviklet til opgaven:

Step-1.jpg

2Heel Balm

Det er dokumenteret, at vores Heel Balm fugter meget tør, revnet hud. Og hvis du ofte er på farten, så er vores Heel Balm lige noget for dig. 

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Ved regelmæssigt at bruge vores Moisturising Foot Cream kan dine hårdtarbejdende fødder overleve de lange arbejdsdage. Moisturising Foot Cream er beriget med E-vitamin og indeholder 10 % urea i en nærende og meget koncentreret base, der blødgør og fugter meget tør hud. Denne milde, hurtigt absorberende creme er velegnet til personer, som har tilbøjelighed til meget tørre fødder og ben.

Step-3.jpg