Du kan behandle specifikke fodproblemer ved hjælp af et af Flexitols effektive behandlingsprodukter. Produkterne er udviklet til at opnå synlige resultater allerede efter en dag. Det er hurtigtvirkende, og det er klinisk dokumenteret, at det fugter tørre, revnede hæle.

Når fodproblemet er blevet behandlet, skal du sikre, at resultaterne ikke forsvinder ved at sørge for, at fødderne tilføres fugt. Flexitols fugtgivende creme til daglig brug blødgør og plejer tørre fødder/tør hud og sikrer at de holdes velnærede.

Aktive fødder

Stort set al slags fysisk aktivitet belaster dine fødder. I en sprint belastes fødderne på en gennemsnitsperson eksempelvis med cirka 220-270 kg. Så det er ikke svært at forestille sig, hvilke konsekvenser det har over tid. Og selv om du ikke har i sinde at deltage i et maraton, så påvirkes dine fødder i høj grad af en aktiv livsstil.

1Mulige problemer

Nogle af de problemer der kan opstå, hvis du er meget aktiv, er hård, fortykket hud og ru, tørre hæle. Det kan forårsages af friktion og tryk, eksempelvis hvis du ofte løber. Eftersom hælene er de første til at ramme jorden, kræver de naturligvis mere opmærksomhed.

For at undgå at der dannes hård, fortykket hud, er det vigtigt, at du vælger de rigtige sportssko og plejer og tjekker dine fødder regelmæssigt. Hvis problemerne alligevel opstår, anbefaler vi følgende produkter.

Step-1.jpg

2Heel Balm

Med vores højkoncentrerede og klinisk dokumenterede fugtgivende Heel Balm får dine tørre, revnede hæle hurtigt tilført fugt. Opnå synlige resultater på blot en enkelt dag med vores Heel Balm, der reparerer hurtigt og tilfører intensiv fugt til tørre, revnede hæle.

Step-2.jpg

3Moisturising Foot Cream

Når din hud begynder at se sundere og bedre fugtet ud, anbefaler vi, at du bruger Flexitol Moisturising Foot Cream som en del af din fodpleje. God fodpleje er lige så vigtigt som regelmæssig træning for en frisk og velnæret hud.

Step-3.jpg